Styrelseprofil: carina Axelsson

Styrelseledamot. Director of Public Affairs & Communications. Senior Digital Advisor  

Foto: Dennis Erzös
Foto: Dennis Erzös

carina axelsson

I styrelsearbetet bidrar jag med mina erfarenheter av digital affärsutveckling, förändringsledning, kommunikation & public affairs, utveckling av varumärken & marknadsföring, innovation management och hållbarhetsarbete. Mångåring erfarenhet som Kommunikationsdirektör med internationella affärsrelationer. 

Jag är intresserad av styrelseuppdrag i företag som vill utveckla sin innovationsförmåga och vill förnya sin kommunikation och marknadsposition. 

styrelseUppdrag

Carina är styrelseledamot och har ingått i styrgrupper för omfattande förändringsprogram inom TeliaSonera-koncernen. Carina har haft uppdraget som ledamot i Företagsekonomiska Institutet som är moderbolag för skolan FEI med över 1 000 elever årligen. 

2016 - Hallwylska Museets Förening. Styrelseledamot.
2016 - Styrelsekraft Stockholm Alumni. Styrelseledamot.  
2015 - Stiftelsen CF Liljevalch Jr. Stipendiefond. Styrelseledamot
2012 - Företagsekonomiska Institutet. Styrelseledamot. 
2012 - Warwick University MBA Alumni Sweden. Core team. 

erfarenheter

Jag grundade min karriär inom den internationella telekomsektorn i ledande befattningar inom kommunikation och marknadsföring. Min unika styrka är min kunskapsmix mellan teknik och marknad. Jag är ingenjören som gick vidare som Kommunikationsdirektör och Senior Digital Advisor. Som ledare har jag ansvarat för enheter i Norden och Baltikum med upp till 40 medarbetare i matrisorganisation. Jag föreläser inom digitalisering med inriktning på innovation och big data. Jag har läst en MBA i U.K. på Warwick University i Storbritannien och är kemiingenjör. 

Carina är en tydlig och entusiasmerande ledare som får andra med sig. Hon läser snabbt av situationer och coachar företagsledningen till goda resultat.

Kontakta Och följ       carina axelsson

Mail 
carina.axelsson@ymail.com

Mobil
070-676 84 84

LinkedIn

Carina Axelsson

Hemsida
carinaaxelsson.se

Adress
Östermalmsgatan 76
114 50 Stockholm